• Toplam: 13 Oy - Ortalama: 4.15
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Gösterim Stili Konu Kapalı

Klima tavsiyesi 2015
(28/06/2015, 14:06)mbirol Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28/06/2015, 03:51)nemesis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ALLAH razı olsun kardeşim. Bir sorum daha olacak büyük ihtimalle http://www.hepsiburada.com/airfel-as12-0...AS120930R3 bu ürünü alacağım. Elektrik açısından bilgin var mı günde 3-5 saat çalışsa aylık ortalama ne kadara denk gelir. Belki saçma gelmiş olarabilir diyeceksin nereden bileyim de, en azından A+ bile degil sadece A enerji bir klima.

Arkadaşım günlük 3-5 saat kullanım için 50-75 TL aylık ancak yazar klima.Rahat rahat kullanın,sikinti yok..

Eyvallah kardeşim. Önerebileceğin var mı tam olarak yoksa bu klimayı mı alayım.

(28/06/2015, 02:32)***** Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27/06/2015, 23:55)mbirol Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kullananlar dediğiniz 2-3 şarlatan.Bu güne kadar kim Baymak almışta 1-2 yıl kullanıp forumlara yazmış.Memnuniyetini vs.Ellerinde çakılı kalan stokları eski kurdan hesap ederek sürdüler piyasaya,birde kurdaki artıştan dolayı piyasa genel olarak yükseldiği için ,kör oldu badem gözlü..Yinede kime inanır kime inanmazsınız size kalmış.

Airfel konusuna gelirsek Green on off makine,Baymak ın inverterinden 10 kere daha iyi..Sadece yaz için on off alınır Green.Vaillant Baymaktan çok daha iyi.Vaillant ın en büyğk antikabı Demir döküm servisi montaj yapması..

ustta

birisi 5 sendir kullnıyormuş çoggey diyor. bende diyomki.

o klimayı benim kullandığım gibi hiç kapatmadan 2 sene kullan delikanlı gibide yaz yalan söyleme. bende baymak iyi diyeceğim ozaman.  rast gele servis düzgün montaj yapmış her halde... birde eski bakır setlerden kullandıysa sende aç kapa kullanıyorsan bir kaç saat. sadece yaz sezonlarında er 10 sene kullanılan arçeliklerde var o zaman nedenirki. am atutup baymağı arçelikle bile yarışıtıryorsan ve bunda inat ediyorsan yanlış yapıyorsun.

Kardeşim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, verdiğiniz bilgiler sayesinde Baymak tamamen kafamdan sildim. Herhalde AAirfel AS12-0937 Green Serisi 12000 BTU/h alacağım bütçem ancak denk geliyor.

(28/06/2015, 14:44)nemesis Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28/06/2015, 14:06)mbirol Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Arkadaşım günlük 3-5 saat kullanım için 50-75 TL aylık ancak yazar klima.Rahat rahat kullanın,sikinti yok..

Eyvallah kardeşim. Önerebileceğin var mı tam olarak yoksa bu klimayı mı alayım.

(28/06/2015, 02:32)***** Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ustta

birisi 5 sendir kullnıyormuş çoggey diyor. bende diyomki.

o klimayı benim kullandığım gibi hiç kapatmadan 2 sene kullan delikanlı gibide yaz yalan söyleme. bende baymak iyi diyeceğim ozaman.  rast gele servis düzgün montaj yapmış her halde... birde eski bakır setlerden kullandıysa sende aç kapa kullanıyorsan bir kaç saat. sadece yaz sezonlarında er 10 sene kullanılan arçeliklerde var o zaman nedenirki. am atutup baymağı arçelikle bile yarışıtıryorsan ve bunda inat ediyorsan yanlış yapıyorsun.

Kardeşim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, verdiğiniz bilgiler sayesinde Baymak tamamen kafamdan sildim. Herhalde AAirfel AS12-0937 Green Serisi 12000 BTU/h alacağım bütçem ancak denk geliyor.

Doğru seçim..

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın

(28/06/2015, 15:24)mbirol Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28/06/2015, 14:44)nemesis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eyvallah kardeşim. Önerebileceğin var mı tam olarak yoksa bu klimayı mı alayım.

Doğru seçim..

Peki kardeşim Turkuaz Gold mu Green mi alayım fazla fiyat farkı yok aralarında

(28/06/2015, 15:45)nemesis Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28/06/2015, 15:24)mbirol Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Doğru seçim..

Peki kardeşim Turkuaz Gold mu Green mi alayım fazla fiyat farkı yok aralarında

Turkuaz Gold alın 100-200 TL farkta olsa.

(28/06/2015, 16:37)mbirol Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28/06/2015, 15:45)nemesis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Peki kardeşim Turkuaz Gold mu Green mi alayım fazla fiyat farkı yok aralarında

Turkuaz Gold alın 100-200 TL farkta olsa.

Öyle yapacağım da maşallah hiç piyasa da yok. Olan da normalden çok pahalı veriyor.

(28/06/2015, 14:13)mbirol Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28/06/2015, 07:10)TOPRAK Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba. Antalya'ya yeni yerleşmiş olan yeni bir üyeyim. Smile
Sizden klima tavsiyesi almak istiyorum.Şimdilik sadece salon için düşünüyoruz.Malum bir çok masraf var.Odanın özellikleri şöyle;
34 m2 , Güney ve batı cepheli , her iki cephede de pencere var yani odanın yaklaşık yarısı pencere. Yalıtım güzel gibi.
Pencereler pimapen ve tek camlı , 6 katlı binanın 3. katı..Eksik bilgi kalmamıştır umarım.. Hem yaz hemde kış kullanmak istiyoruz.
En fazla 3.000 TL ayırabileceğiz. Sizlerden ricam bu koşullarda uygun olabilecek birkaç tane cihaz önerebilirmisiniz..Özellikle markada rica edeceğim. Şimdiden teşekkür ederim..hoşçakalın....
Min.gerekli kapasite 18 lik...Markalı  derken,Mitsubishi,Daikin,Toshiba ,Fujitsu-General derseniz o bütçeye mümkün değil.Antalya için Antalya nın markası Diamond Electric alabilirziniz.18 Lik Miyazaki 2 serisi A++ 3000 TL ye alınır makine..

İlginiz için teşekkür ederim..Marka takıntım yok siz olsanız alacağınız 3-4 klima önerebilirmisiniz.Fiyat ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur benim için.Lütfen kolay bulabileceğim ve servis sıkıntısı olmayan cihazlar olsun..

(28/06/2015, 17:26)TOPRAK Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28/06/2015, 14:13)mbirol Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Min.gerekli kapasite 18 lik...Markalı  derken,Mitsubishi,Daikin,Toshiba ,Fujitsu-General derseniz o bütçeye mümkün değil.Antalya için Antalya nın markası Diamond Electric alabilirziniz.18 Lik Miyazaki 2 serisi A++ 3000 TL ye alınır makine..

İlginiz için teşekkür ederim..Marka takıntım yok siz olsanız alacağınız 3-4 klima önerebilirmisiniz.Fiyat ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur benim için.Lütfen kolay bulabileceğim ve servis sıkıntısı olmayan cihazlar olsun..

Size önerdiğim marka hem kaliteli,hem iyi fiyat ,hemde Antalya merkezli bir marka .3000 TL 18 lik klima A++ enerji sınıfı..

(28/06/2015, 18:04)mbirol Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28/06/2015, 17:26)TOPRAK Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlginiz için teşekkür ederim..Marka takıntım yok siz olsanız alacağınız 3-4 klima önerebilirmisiniz.Fiyat ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur benim için.Lütfen kolay bulabileceğim ve servis sıkıntısı olmayan cihazlar olsun..

Size önerdiğim marka hem kaliteli,hem iyi fiyat ,hemde Antalya merkezli bir marka .3000 TL 18 lik klima A++ enerji sınıfı..

Tamamdır çok teşekkür ederim, gelişme olunca paylaşacağım..İyi günler

(28/06/2015, 19:11)TOPRAK Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28/06/2015, 18:04)mbirol Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Size önerdiğim marka hem kaliteli,hem iyi fiyat ,hemde Antalya merkezli bir marka .3000 TL 18 lik klima A++ enerji sınıfı..

Sn. mbirol , ürün nerde satılır internette bulamadım Confused varsa firma ismi adres falan rica edeceğim yoksa alternatif cihaz söyleyebilirmisiniz..Başınızı ağrıtıyorum kusuruma bakmayın lütfen

üstatlar model numarası vermemiş site ama inverterli gözüküyor. Airfel Green 18000 BTU Klima için 1600TL uygun değil mi? acaba bilinmedik fason model falan mı diye düşündüm.

ÇinSplit (Duvar)17000 BTU/h18000 BTU/h41 db55 db1,55 KVA1,523 KVA10 A10 A94 x 20 x 29 cm84 x 32 x 54 cm16 Akumanda

Problemli bir cihaz değilse hemen alayım istiyorum

(28/06/2015, 19:11)TOPRAK Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28/06/2015, 18:04)mbirol Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Size önerdiğim marka hem kaliteli,hem iyi fiyat ,hemde Antalya merkezli bir marka .3000 TL 18 lik klima A++ enerji sınıfı..

(28/06/2015, 19:11)TOPRAK Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamamdır çok teşekkür ederim, gelişme olunca paylaşacağım..İyi günler

Sn. mbirol , ürün nerde satılır internette bulamadım  Confused  varsa firma ismi adres falan rica edeceğim yoksa alternatif cihaz söyleyebilirmisiniz..Başınızı ağrıtıyorum kusuruma bakmayın lütfen

Akıllı klima(Durmuş bey) ve ABC ( Aydın kardeşim) klimada ürünü görebilirsiniz. İsterseniz bizde gönderir montaj organizasyonunu yaparız.

http://www.akilliklima.com/

http://www.abcklima.com/klima/

Konu Kapalı

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Color Skins

Change Color:

Background Patterns:

Background Images:

Background Header:

Setting Panel

Main Options: