• Toplam: 16 Oy - Ortalama: 3.94
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Gösterim Stili Konu Kapalı

Klima Tavsiyesi 2018
(17/07/2018, 15:01)aslanyurek Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17/07/2018, 00:50)mbirol Nickli Kullanıcıdan Alıntı: https://klimaforumu.com/konu-c-h-cooper-...r#pid27935

12 000 TL lik klimanın karşılaştırmasını okuyun bence.


Okudum pek anladığımı sanmıyorum. Anladığım kadarıyla -30'larda çalışabilen başka bir klima varmış panasonic ve daikin bu konuda başarısızmış. Doğru anladıysam beni ilgilendiren bir durum değil. İstanbul'da 0'a bile her sene düşmez. Ururu Sarara'nın özelliklerine hayran kaldım ve almaya gittim. sabah 12bin diyen esnaf, akşam gittiğimde "yanlış hesaplamışım kampanyalı fiyatı 12850" dedi. ne dediysem 12'ye düşmedi ben de sinir oldum almadım. 

Ona en yakın model olarak Panasonic Etherea KIT-Z-50TKE siparişi verdim az önce. Normalde fiyatı 8080TL iken kampanyalı fiyatı Panasonic RES enerji bayisi "Kardeşler ısınma gereçleri" adlı firmadan, sağolsun Fatih beyin ek indirimiyle 6850 liraya aldım. (3 farklı bayi aradım 7000tl'den aşağı düşen olmadı)
fiyatı bir yana, Fatih beyin ilgisinden o kadar memnun kaldım ki, burada adını zikrettim. Keşke bütün bayiler bu kadar ilgili olsa.

Makine gelince takacak olan servisi ve klimayla ilgili yorumumu yazarım. mbirol, yardımınız için teşekkür ederim. Sayenizde klimalar hakkında biraz da olsa bilgim oldu, iki klima almış oldum.

Panasonic klimanız şimdiden hayırlı olsun. 

Test sonuçları gösteriyor ki Daikin Ururu Sarara dünyanın 1 numarası değil. 12 bin TL ye Ururu sarara ya vermek yerine ,Panasonic Etherea almanız çok daha isabetli olmuş.

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın

(17/07/2018, 10:37)burakaltin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı haftalar bol kazançlar
Evimde kendi odamda kullanmak için 12.000btu klima alacağım
20m2
4mt yükseklik
2 marka arasında kararsızım biri midea New blanc ve mdv forester hangisi seri olarak iyi? Bir diğer konu satıcı arkadaş ısrarla gree viola al diyor sizce hangisini seçmeliyim bütçe 2600
Hatay il inde yaşıyorum
Mbirol bey ve diğer bilgi arkadaşlarda yardım bekliyorum

Midea blanc ile MDV aynı makine birebir. Gree Viola da Gree nin giriş sınıfı makinesi. Midea ve Gree nin bu modelleri eş değer ürünler. Zaten fiyatlarda o nedenle eş değer. Ben iki marka arasında kalsam Gree derim.

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın

Klimanın;

Kullanılacak Yerin Alan (m2):28
Kullanılacak Yerin Yüksekliği:2.8m
Bölge/Şehir/İlçe:dogu
Kullanılacak yer Kuzey/Güney /Doğu/Batı: doğu
Zemin/Ara kat/Çatı kat:ara kat
Ev /İş yeri:ev
İş yeri ise İş kolu:
Kişi Sayısı:3
Ekstra Isı kaynağı:yok
En/Boy/Yükseklik Ölçüsü:
Tahmini Bütçe:3500-400
iyi günler forumu surekli takip ediyorum mbirol beyin tavsiyesiyle 1 klima aldim şimdi 1 klima daha almak istiyorum fakat ısıtma amaçlı olacak,lg titan ve sigma plusun dış ünitesinde çift bakır boru sistemi vardi sanırım isitmada ne kadar etkili bilmiyorum ,annemin soba yakmasini istemiyorum köyde kışın havalarda soguk oluyor ,ısıtması kaliteli ve düşük elektirik voltaji koşullarında çalışabilen bir kac klima tavsiye eder misiniz

mbirol bey iyi akşamlar. Biz de bütçemiz dahilinde olan Panasonic etherea kit-18-skeW modelini aldık. Az evvel kurulum yapıldı. Servisten memnun kaldık. Ancak klima en alt dan seviyesinde hatta quiet ve sleep modlarında bile baya üfleme sesi çıkarıyor. Dış ünite devasa boyutlarda. Ondan da çamaşır makinesi sıkma sesi gibi bir ses geliyor. Bunlar normal mi bize mi çok gürültülü geldi bu cihaz?
Yani bu aynı odada gece gündüz çalışır durumda ilken oturulmaz bu ses insanı çok rahatsız ediyor bir süre sonra.( iç ünitenin sesi)

Mbirol bey gree de kullanılan malzeme bakır oluyor değil mi bide servis ağı düzgün mü midea Hatay da 6 servis var aynı servis gree önerdi sadece 2 iş yeri bakıyormuş. Malzeme kalitesi olarak gree daha önde doğru mu anladım

(18/07/2018, 22:48)Ceren A. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: mbirol bey iyi akşamlar. Biz de bütçemiz dahilinde olan Panasonic etherea kit-18-skeW modelini aldık. Az evvel kurulum yapıldı. Servisten memnun kaldık. Ancak klima en alt dan seviyesinde hatta quiet ve sleep modlarında bile baya üfleme sesi çıkarıyor. Dış ünite devasa boyutlarda. Ondan da çamaşır makinesi sıkma sesi gibi bir ses geliyor. Bunlar normal mi bize mi çok gürültülü geldi bu cihaz?
Yani bu aynı odada gece gündüz çalışır durumda ilken oturulmaz bu ses insanı çok rahatsız ediyor bir süre sonra.( iç ünitenin sesi)

Sessiz diye klima yoktur. Sessizlik demek çalışan bir şey olmaması anlamına gelir.. Yeni ürünü yakından görmedim. Ama şunu söyleyebilirim ki 18 lik makinenin yanında yatılmaz marka ne olursa olsun.
 Cihazı inceleyip görmediğim için bir yorum yapamıyorum ses konusunda.

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın

(18/07/2018, 22:50)burakaltin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mbirol bey gree de kullanılan malzeme bakır oluyor değil mi bide servis ağı düzgün mü midea Hatay da 6 servis var aynı servis gree önerdi sadece 2 iş yeri bakıyormuş. Malzeme kalitesi olarak gree daha önde doğru mu anladım

Makine borular vs bakırdır. Ama yanında montaj seti gelmiyor. Servis kullanır boruyu kendinden. Bu konuda bir şey diyemem servise kalmış ,bakır kullanmak veya alüminyum kullanmak.
 Gree nin kalitesi Midea dan bir tık üstedir. Hatay da 2 servis yeter zaten bence .

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın

mbirol hocam benim mesaja cevap verirseniz sevinirim Wink

Merhaba
Salon için gree viole 18(lomo12 dusunuyordum ama keşifte yeterli olmayacagı soylendi)3400
Yatak odası için gree lomo 9 2600 taksitli
Siparişi verdim yarın gelip takacaklar vakum ve bakır boru için keşfe geldiklerinde servis elemanlarına sordum bakır boru kullanacaklarını ve vakum yapmalarının zaten zorunlu olduğunu söyledi. İnşallah memnun kalırım ilk defa klima kullanıyorum izlenimlerimi burda paylaşırım.

ASUS_Z012S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tşk ederim Mbirol bey. Servis ile görüşeceğim borular bakır yakmasını rica ederiz ilginiz için tşk ederim


Konu Kapalı


Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Color Skins

Change Color:

Background Patterns:

Background Images:

Background Header:

Setting Panel

Main Options: