• Toplam: 16 Oy - Ortalama: 3.94
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Gösterim Stili Konu Kapalı

Klima Tavsiyesi 2018
mbirol hocam merhaba, 9000btu 'luk klima ariyorum. antalyada tum gun calisacak , oldukca sessiz olmasi aradigim en onemli kriterim. fiyat olaarak 4-5bin olabilir. 

simdiden tesekkurler

(14/06/2018, 23:36)sogukkanli Nickli Kullanıcıdan Alıntı: mbirol hocam merhaba, 9000btu 'luk klima ariyorum. antalyada tum gun calisacak , oldukca sessiz olmasi aradigim en onemli kriterim. fiyat olaarak 4-5bin olabilir. 

simdiden tesekkurler

Ses kavaramı herkese göre değişir. Bir yerde hava üflemesi varsa orada ses vardır. Ama az ama çok. Bence en önemli konu 7/24 kullanım. Sürekli kullanılırsa ,ortam ısınmayacağı için düşük fanda kullanırsanız ses çok düşük olur. 
 Ses konusunda Panasonic Ethera iyidir. )luk makineler 4-5 bin TL arasında. Antalya da Sakura klima bölge dağıtıcısı. Servis hizmeti vs iyidir. Bence piyasayı araştırın Antalya da.

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın

Bence dalga gecmek yerine alınır yada alinmaz derseniz daha iyi olurdu ? Siz sigma gree uretimi ürünleri tavsiye ediyorsunuz ama kime sorsam gree ye bulaşma kart arizasi oluyo diyor midea serisi al daha iyi diyor. 3bin tl veripte 2 sene sonra elimde patladiktan sonra anlamı yok zengin insanlar degiliz. Size usturuplu bir şekilde mdv hakkinda bilginiz varmi yokmu dedim siz bana mdv kac para demissinizm klimanin icinde olan insan az cok bilir fiyatlari bu soruyo sormaz. Sadece alinir iyi maldir yada alınmaz denirm hersey icin genede tesekkur ederim. Iyi forumlar...

(10/06/2018, 20:30)dursunhkaya Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10/06/2018, 17:27)mbirol Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Uygun dediğiniz fiyat nedir. Midea Blanc, Airfel Daylux Vessen Rota gibi markalar ile kıstaslayın fiyatları.

MİDEA MDV FOREST 2330TL

MİDEA BLANC  2950TL

aradaki fark için blanc almaya değermi iki makinada mideanın bi biligniz yok sanırım MDV FOREST hakkında ?

Yukarıda yazdığınızı bir daha okuyun. 
"bilginiz yok sanırım“ 
Yani biz MDV nedir, ne değildir bilmiyoruz. Öncelikle siz yazdığınıza, uslubunuza dikkat edin. 
 Bu arada şehir efsanesi, kulaktan dolma, karala kampanyası yazılara inanıp inanmamak ta size kalmış. Çıksın 5,tane gerçek kullanıcı buraya Gree ler kart yakıyor iddiasını kanıtlasın. Ben bir daha Gree alın demeyeceğim. Ama öğle lafla değil. Cihazın resmini, seri numarasını ve servşs forumuna koysun. Yüzlerce fake hesap açıp, tellar çağırarak olmuyor bu işler. Sanırım şebeke iş başında yine. 

Bu arada siz ne klima alırsanız alın bana ne faydası var nede zararı.

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın

Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar dilerim. Şekerden uzak durun.

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın

2015 yazinda mbirol ustanin tavsiyesi uzerine airfel gree uretimi 18000 lik klima almistim 2100tl ye. Simdi fiyatlari bilmiyorum. Bulabilenler alabilir bence. Ben cok memnun kaldim. Airfel AS09-0942/SINV. Adana yazinda full calismasina ragmen en fazla 115 lira fatura geliyordu gecen sene. 55 lira zaten normal gelen faturam. Bu sene denemedim daha havalar iyi suan. Tesekkurler kardesim.

Hayırlı bayramlar herkese. Yeni aldığımız evin salonunda eski ev sahibine ait Toshiba ras 24 uah e4 kodlu bir klima var. Ustalara soralım dedik bu klima inverter mi on off mu? Cevap için teşekkürler

Kullanılacak Yerin Alan (m2):55 (1+1 toplam m2)
Kullanılacak Yerin Yüksekliği:3
Bölge/Şehir/İlçe:istanbul/beykoz
Kullanılacak yer Kuzey/Güney /Doğu/Batı: güney
Zemin/Ara kat/Çatı kat: Çatı kat (oldukça sıcak oluyor.)
Ev /İş yeri: ev
Kişi Sayısı:1
Ekstra Isı kaynağı: kombi
Tahmini Bütçe: 3500 TL


Hayırlı Bayramlar ve Selamlar Herkese,

Şu an 21500 BTU luk oldukça eski whitewestinghouse bir klima kullanıyorum. Klimadan sesli olması dışında bir problemim yok ama artık hem daha ekonomik hem daha sessiz bir model ile değiştirmek istiyorum. LG dual inverter'lı modeller biraz ilginç geldi ama pek bir fikrim yok açıkçası. tavsiyelerinizi merak ediyorum.

Saygılar

(16/06/2018, 11:18)Volkan010101 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2015 yazinda mbirol ustanin tavsiyesi uzerine airfel gree uretimi 18000 lik klima almistim 2100tl ye. Simdi fiyatlari bilmiyorum. Bulabilenler alabilir bence. Ben cok memnun kaldim. Airfel AS09-0942/SINV. Adana yazinda full calismasina ragmen en fazla 115 lira fatura geliyordu gecen sene. 55 lira zaten normal gelen faturam. Bu sene denemedim daha havalar iyi suan. Tesekkurler kardesim.

Selamlar. Foruma tekrar hoşgeldin.
Klimanızdan memnuniyetiniz, bize de sevindirdi. Airfel artık Midea ya üretim yaptırıyor. Sizdeki makineler Gree üretim. Şu an tavsiyede bulunduğumuz Sigma plus, Gree Lomo, Airwell sizdeki ürün ile aynı sayılır. Ufak tefek iyileştirmeler var sadece. %3-5 belki daha az tüketiyordur. 
  M08 Bu arada dikkat edin bu Gree üretimler kart yakma sorumu varmış.  M08

Diyorlar. Ben diyenlerin yalancısıyım.

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın

Merhaba arkadaşlar çatı katında iki oda için klima almak istiyorum soğutmak için hangi markayı önerirsiniz istediğim özellikler a+++ ve sessiz olması özellikle dış ünitenin sessiz olması lazım komşuları rahatsız etmemesi için fiyat çok önemli değil cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim


Konu Kapalı


Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Color Skins

Change Color:

Background Patterns:

Background Images:

Background Header:

Setting Panel

Main Options: