• Toplam: 8 Oy - Ortalama: 4
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Gösterim Stili Konu Kapalı

Klima Tavsiyesi 2017
Buda bugün yapılan klima montajı...

Klima Forumu

Klima Forumu

Klima Forumu


Klima Forumu

Klima Forumu

Bugün LG Sirius almak için gittim oradaki satıcı Electra JEDE 18 i önerdi Sirius dan daha iyidir dedi. Kafamı tamamen allak bullak etti.

(28/10/2017, 19:38)00205 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Bugün LG Sirius almak için gittim oradaki satıcı Electra JEDE 18 i önerdi Sirius dan daha iyidir dedi. Kafamı tamamen allak bullak etti.

Bayi lg yi internet fiyatlarında verme şansı yok.  Verirse para kazanamaz. Onun için Electra satmaya çalışmıştır. Electra kötü mü, değil. Gree üretimi. Fiyat önemli burada. Ama şu da doğru değil LG Sirius tan iyi diye bir şeyde söz konusu değil.

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın

Lg sirius smart inverter bugun takildi.montaj yapilirken yanlarinda degildim fakat elektrikli bir alet calistirmislar bir sure umarim vakum olayi odur.

selamunaleyküm 
ben  12 btu  2200 e kadar bütceyle klima almak istiyorum kışın ucuza ısınmak yazın serinlemek için evimde doğalgaz yok ısınmak için ufo kullanıyorum klima tavsiyesinde bulunabilirmisiniz. teşekkürler

2 Side aynı fiyat abi. Electra 3500 e birakirim dedi hangisini almalıyım ısıtma için özellikle

Evet hocam. Vakum konusunda cevabınızı merak ettim

bugun aradilar klimayi aldigim yer ile bayiligimizi fes etti dedi ama pek inandirici gelmedi bana her neyse baska bir servis yonlendiricez dedi bende dis uniteyi degtirin dedim gelen servis bakicak onlarlan konusursunuz dedi gelen servise kesinlikle degisim isticem benim hakli oldugumu bildikleri icin beyileri ile yollarimizi ayirdik diyorlar belkide kurulumu yapan o iki kiside klima ile ilgisi olmayan sahislardir cunki hala bana elemanlarinin belgelerini ve yetkli servis olup olmadigini kanitlayamadilar bir sorum alacak istanbuldayim klima 2 gundur 24 derecede calisiyor hic defroz yapmadi yapmasi gereklimi birde klimanin dis unitesi hasar almis olacak ki klimanin devri duserken hani cocukken ses yapsin diye bisikletin tekerine plastik pet sise takardik ya ses cikardi 5 10 sn oyle ses cikariyor tesekkur ederim

sayın hocam;
hatay-dörtyol dan yazıyorum. buralar çok sıcak kışın ise kar yok akdeniz iklimi yani. yeni taşındım ve klima ihtiyacı doğdu. biraz araştırınca sizi buldum ve bütün yorumlarınızı okudum. kafamda bazı şeyler netleşsede bazılarıda karıştı sanırım. 
oda 20 m2 yaz-kış kullanacam. güney cephe gündüz nerdeyse ihtiyaç yok gibi ama geceleri soğuk. yorumlarınızdan 12 btu nun yeteceğini anladım , beyaz eşyada popüler olan markaların klimada olmadığını anladım. zahmet olmazsa birde benim durumuma uygun birkaç model ismi verirmisiniz? 
bütçe maksimum 2500. şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba @mbirol hocam.airfel 24000 btu klima için iç ünite ile dış ünite arasındaki borulama mesafesi verim kaybetmeden maximum kaç metre olmalıdır.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Konu Kapalı


Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Color Skins

Change Color:

Background Patterns:

Background Images:

Background Header:

Setting Panel

Main Options: