• Toplam: 8 Oy - Ortalama: 4
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Gösterim Stili Konu Kapalı

Klima Tavsiyesi 2017
(25/10/2017, 21:22)memin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam dediğiniz lg titan'ın siparişini bugün verdim. 3450 liraya geldi. Ama çevreme söylediğim kişiler neden bu kadar para verdin, 2000e çok güzel makineler var demeye başladılar. Açıkçası moralim bozuldu.

2000 TL ye çok güzel makineler varmış ha.!! Çok şık Vestel,Baymak var tabiki de  M08
Çevrenizdekiler siz o klimayı kullanmaya başlayınca ,o makineyi 4000 TL ye bulabilirlerse almamazlık etmezler merak etmeyin.

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın


Asıl aşırı fiyat farkı internette ki fiyatlar ile bayilerde fiyattı. İnternet fiyatı ile yeni liste fiyatı iyice uçuk fiyat oldu şimdi. İnternet fiyatları 2 yıl önceki fiyatlarında altında şu an. Nasıl oluyor derseniz. Bizde bilmiyoruz. Ben onun için ya ıyorum bu ara. LG nin fiyatları acayip. Almayı düşünen arkadaşlar gecikmeden alsın. Piyasada zaten yükselmeye başladı. Tren kaçtı kaçar.
[/quote]

  daha önce malum sitede çok yardımcı olmuştunuz m.mbirol hocam. muğlada 25 metrakarelik salon için ısıtma ve soğutmada kullanılacak klima almak için araştırırken yine size denk geldim. :Smile 
 
   lg sirius 12000 lik klima alacaktım ama tavsiyelerinizi görünce lg titan 12000 aldım 3.250 tl ye umarım değer.

inşallah hayırlısıyla kullanabiliriz ve serviste güzel montaj yapar.
[/quote]

Klimanız hayırlı osun. Servis konusunda kimseye şöyle yaparlar böyle iyidirler diyemiyoruz ,marka ne olursa olsun. Forumda konu var ,klima montajı hakkında dikkat  edilecek hususlar.

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın

(25/10/2017, 21:51)nekon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: merhaba arkadaslar bir hafta once fujitsu marka klima aldim cogunlukla isinma icin klimayi yetkili servisten aldim neyse kurmaya geldiler ikitane genc cocuk ise basladilar firma sahibide arabanin yaninda bekliyor elemanlar kurmaya basladilar bir baktim kuran arkadas  suriyeli kisa anlatiyorum adam nerdeyse turkce bilmiyor klimayi kurdu ama berba etti dis uniteyi takmak icin cam dar oldugu icin ipe bagladilar duvarlara vura vura surte surte yukariya cektiler bir baktim takoz koymamislar uyardim tekrar dis uniteyi ipe baglayip asagiya indirdiler takoz koyup yukari cektiler duvatlara surte surte 4 dak vakum yapti itiraz ettim bukadar yeter dedi  kurulum tamamlandi neyse dedim servis kagidini imzaladim gittiler ama benim icime hic sinmemisti servis kagidina baktim 4 metre boru kullanildi yaziyor halbuki eleman 2 metre kullandim dedi hepsinden onemlisi kurulumu yapan suriye vatandasi kardesimizin yetki belgesi varmiydi bende fujitsuyu aradinm herseyi anlat y im ve suriyeli arkadas klima egitimi varmi belgesi varmi bunu bana gosterin yoksa geriye alin kabul etmiuorum dedim 2 gun gec tt i hala elemanlarinin egitim v.s arayipta bana belgeleyemiyorlar berbat bir kurulum oldu tuketici hakem heyetine gitsemmi sizler olsaniz ne yaparsiniz adamlar cok cok acemiydi ne bir yaka karti ne bir yazi vardi ustlerinde tisortle geldiler sonradan dis uniteyi kontrol ettim her yeri cizi arkasindaki havalndirma izgaralari yamulmus ne yapmak lazim

Öncelikle geçmiş olsun.
 Arkadaşım şimdi ilk olarak şuradan başlayalım. Ola ki adamların üzerinde Fujitsu tişortu olsa ,boynunda tanıtım etiketi olsa ,ama klimaya yapılan eziyet aynı olsa ,o etiketler neye yarar. Genç eleman olmasa da 40 yaşında adam olsa ,işin içine etse ne çıkar. Yani demek istediğim "Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz" Adam işini yapsın da ister Suriyeli olsun ister arap,ister tişort giysin ,ister kazak. Ben de öncelikle kendi insanımızın çalışmasını , ama gelin görün ki malesef acıdır çalışacak adam yok. Geçen gün iş yaptığımız şantiyede Suriyeli alçı cı vardı . 10 numara iş yapıyordu. Genç çocuklar ,ama oto boyacısı macun çeker gibi alçı çekiyordu.Bizim sektörde kanalcılar da çok çalışan var Suriyeli (malesef orada da eleman sıkıntısı çok fazla) Bir çok bizim çalışanlardan çok daha terbiyeli elemanlar var. Neyse uzatmayalım. Yani işin çalışanın genci yaşlısı , oralısı buralısı olmaz.İş bilenin kılıç kuşananındır. Buradaki hata, yanlış yapan işine sahip çıkmayan firma sahibidir. Bence siz yanlışı cihaz bu kadar hasar almışken teslim almak ile yapmışsınız. O an iş bitsin gitsin gibi düşünülüyor ,ama sonradan da pişmanlık oluyor.

 Olan olmuş ne yapmak lazım ona bakmak lazım. Fujitsu dan neresi ile görüştünüz bilmiyorum ama kısa sürede dönüş alamayabilirsiniz. Montaja gelen elemanların eğitim sertifikası olacak vs gibi bir zorunluluk yok kanunen ,bunu da bilmenizi isterim. Siz bence iade süreci üzerine yoğunlaşın. Cihaz montaj esnasında hasar verildi. Çizik çarpıklar var vs ile. Birde satıcı ile temasa geçin. En kısa yol bu aslında ,tabi karşı taraf esnaf sa . 
 Şunu da ekleyelim. 4 dakikalık vakum ,2 mt boru ,cizik vs den dolayı klima çalışma performans ,ileriye yönelik arıza vs negatif yönde etki olmaz. Bu şu demek değil tabiki de yapılan işi işçiliği onaylamıyoruz. 1-2 resimde paylaşırsanız burada  iyi olur ..

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın

klimayi kuranin nereli oldugu onemli degil tabikide ama ne o beni anliyor ne ben onu anladik gelen sahislar evime girdiler ama kimdir necidir ne is yaparlar belki servis cıraklarini gonderdi belkide gelen eleman ilk bende kurulum yapti adam sanki odaya girer girmez alel acele klimanin kutularini yirtmaya basladilar bi anda borulari aciyorlar birisi duvari deliyor sasirdim hic konusmadilar bi karis surat dis unitenin montajini yapti disarda baska elemanlari da vardi kola ikram etmek icin yanina gittim dis unite yap yap yamuk dedim yamuk montaj yapmissin su terazisi ule olctu tekrar duzelttin ne bir kacak testi yapti klima agiz sicakligi olctu sadece calistirdi soguk kismina bakti tamam dedi sicak moda bakmadi basladilar toplanmaya klimanin kumandasini nasil kullanicam dedim tuslarinin ne ise v yaradigini bilmiyor bir ozelligini sordum kumandadan bilmiyorum dedi adamdan bilgi almak icin pesinden gidiyorum elemani telefonla 2 veya 3 defa aradilar bittimi gelin diyorlar benim salakligim o esnada keske isi biraktirsaydim baska servis isteseydim daha once mitsubishi elektrik klimam vardi servis gercekten prof tu on numara kurulum yapti gitti ve nerdeyse bir ayda 3 sefer aradilar sorun varmi memnunmusunuz diye hep hata hep hata 2500 tl verdim bilmiyorum hic icime sinmedi dusunsenize 2500 tl marka bir telefon aldiniz arizalandi garantisi var firma merdiven alti ne oldugu belli olmayan tamirciye yonlendiriyor gidermisiniz bu isin illaki bir sertifika veya egitim zorunlulugu vardir tahminimce kurulumu yapan elemanda bu belgeler yoktu olsaydi 3. gun oldu hala gel kardesim al sana belge sertifika derlerdi. tuketici hakem heyetine basvurursam yetkisiz eleman kurulum yaptiginda dolayi gidicem resim eklemeyi beceremedim ogrenip resimleride eklerim tesekkurler

İnanın bilmiyorum. Bir aklım iade et diyor. Bu foruma geçip yorumunuzu görüncede boşver kaliteli mal almışım diyesim tutuyor.

(26/10/2017, 09:00)memin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnanın bilmiyorum. Bir aklım iade et diyor. Bu foruma geçip yorumunuzu görüncede boşver kaliteli mal almışım diyesim tutuyor.

Arkadaşım bir laf vardır ,ağzı olan konuşuyor. İnanın Ayşe teyze Fatma abla ,Ahmet amca hepsi klima profesörü olmuş. Biz bile cevapsız kalıyoruz. Buyrun bakın LG konusunda Prestij seri kullanıp ta şimdi Titan alan arkadaşın yorumunu inceleyin. Hatta özelden mesaj da atıp sorabilirsiniz arkadaşlara.

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın

Anladım. Teşekkür ederim. Kargom bugün geliyor. Büyük ihtimal iade etmeyeceğim. Yalnız birşey merak ediyorum. Aldığım titan modelinde Wifi özelliği yok. Biz buna harici bir şekilde Wifi takabilir miyiz? Aslında sadece bu Wifi özelliği için gidip standart plus alacaktım. Benim için önemli. İşten eve gelmeden hazır hale getiririm klimayi.

(27/10/2017, 08:53)memin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Anladım. Teşekkür ederim. Kargom bugün geliyor. Büyük ihtimal iade etmeyeceğim. Yalnız birşey merak ediyorum. Aldığım titan modelinde Wifi özelliği yok. Biz buna harici bir şekilde Wifi takabilir miyiz? Aslında sadece bu Wifi özelliği için gidip standart plus alacaktım. Benim için önemli. İşten eve gelmeden hazır hale getiririm klimayi.
Wifi kit uyumlu makine. Smart bu anlama geliyor. Ama şu an LG Türkiye Wifi kit satmıyor. Olaki Arçelik harici kit satıyorsa aynı kit uyar.

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın

Peki dediğim seri nasıl bir seri? Arkadaşım da klima alma arafesinde. Standart plus serisi nasıl, fiyatına göre iyi iş görür mü?

@mbirol bey lg sirius delux 18btu klimam bugun teslim edildi ürün koli üzerinde smart yazmiyor fakat üretim tarihi 2016/07 olarak yaziyor. Bu ürun eski seri degildir umarim.


Konu Kapalı


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Color Skins

Change Color:

Background Patterns:

Background Images:

Background Header:

Setting Panel

Main Options: