• Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Gösterim Stili

Voltaj Düşüklüğü
#1
Exclamation 
Arkadaşlar merhaba. Köydeki bahçe evimizde 12000 lik Vestel klima mevcut. Ama voltaj çoğu zaman 160 lara kadar düştüğü için doğal olarak klimadan randıman alamıyoruz. Voltaj düzenlek için regülatör veya onlina ups iş görür mü? İş görürse kaç kva lik almalıyım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Şimdiden ilgilenen tüm herkese teşekkür ediyorum.

#2
Foruma hoş geldiniz. 
Ups çok daha İyi olur ama, çok ta pahalıya gelir. Onun için Ups i geçin. 
 Regülatör otomatik servo olan sistem almalısınız, voltaj çıkışını kendisi ayarlar. Evin geneline takarsanız daha iyi olur. Klimanız 9-12 lik ise 3 kw lık yeterli olur. 18 lik ise 5 kw lık gerekir. 24 lük ise daha da büyük gerekir. Klimanız diyelim ki 2 kw elektrik gücü var ise en az 3 katı kw seçilmeli. Demeraj, yani kompresör ilk kalkış akımı yüksek olur, regülatör ona dayanmadı lazım. Yenisi klima parasına eş değerdir. Bence ikinci el araştırın. 5-7 kw aradı bir ürün bulursanız evin enerji girişine bağlayın tüm cihazlarınız faydalanır.

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın

#3
Öncelikle teşekkür ediyorum. Evden bağımsız bahçede bir oda var. Oradaki klima için düşünüyorum. Klima 12000 lik. Yazdığınızdan anladığım kadarıyla 3 kwa iş görür ama 5kwa daha sağlıklı olacak sanırım.

#4
Öncelikle teşekkür ediyorum. Bahçede evin dışında tek bağımsız tek bir oda var. Klima orada. Oradada sadece lamba ve klima çalışıyor. Klima Vestel marka ve 12000lik. Yazdığınızdan anladığım kadarıyla 3kwa bi regulatör iş görecek sanırım.

#5
12 lik için 3 kw lık bir regülatör işinizi görür. Ama tekrarlayalım ki 5 kw olmasının hiç bir zararı olmaz ,faydası olur.

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın





Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Color Skins

Change Color:

Background Patterns:

Background Images:

Background Header:

Setting Panel

Main Options: