• Toplam: 13 Oy - Ortalama: 4.15
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Gösterim Stili Konu Kapalı

Klima tavsiyesi 2015
CARRIER X-POWER GOLD 53 UQV 035H klima nasıldır arkadaşlar.bilgisi olan varmıdır.22 m2 ikinci kat yalıtımsız ev için yeterlimidir.

Merhabalar;bahsedilen cihazlarla ilgili fiyat ve teknik bilgi ve katalog http://www.toshibacim.com sitesinden temin edebilirsiniz


arkadaşım kesin skvp yeni adyla n3kv serilerini soruyorsunuz. belirttiğiniz fiayat göre..

bence klima olarak fena kliama değillerdir. bazı arkadaşlar soğutma sorunlu olabiliyor diyorlar ma ben pek duymadım soğutma sorunu.

fakat ses şikayeti çok var basızı dış ünite ses problemi bazısı iç ünite ses problemi yapabildiği şkayetler var. buna dikkat etelisiniz.

diğer önerilere gelince bu fiyat aralığında alınabilcek klimalara alarko flair zibro65 veya 66 serisi midea model belirtemiyeceğim (midea dış üniteler seslidir bazı modellerde net modelelri bilmiyorum.) haier geos serisi viessman birde hisense üretimi ecotherma marka klimaları sayabiliriz. not: içlerinde haier geos serisi klimalrın eurovent onayı vardır bana kalsa onu tercih ederim. ses sorununa güvenebilsem tabi toshibayada evet derim. (toshibanında eurovent onayı yoktur.)  birde airfel klimalar var alüminyum boru ile montaj edilir alüminyum boru çok risklidir. aradaki farkı ödeyip bakır boru ile değişim yaptırmadan almayınız.
[/quote]

cümleten sa
***** abimin tavsiyesi üzerine me sf42 aldım 1 ay oldu fatura bugun geldi en son aralık ayı faturası 90 tl idi. günde 12 saat klima kullanıyorum yeri geldi 16 saate kadar da çıktı ama en az 10 saat çalıştı gelen fatura 137tl. tabi yılbası zamı da geldi faturalara ayriyeten bu ay şofben yok die paso kettlede su ısıttık banyo için Big Grin velhasıl klimanın harcadığı fatura 40 tl falan sağolasın ***** abi selamlar

cümleten iyi akşamlar arkadaşlar. yeni aldığım evime klima almak istiyorum ama çok kararsız kaldım. birazda bütçem dar olduğundan karar veremedim. adana da güney ve batı cepheli açık mutfaklı yaklaşık 26 metrekarelik oturma odasına kaç btu lük hangi marka klima önerirsiniz. bütçem 2500-3000 tl arası.

(06/02/2016, 11:02)behram98 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  pardon eksik yazmışım kusura bakmayın.odamız 22 m2 kuzeye bakıyor birinci katta oturuyorum.

Klima tavsiyesi 2016 konusuna geçtik.. Oraya bekleriz..Bu arada Ordu dasınız sanırım.Bölgede satılan ve servis desteği alabileceğiniz markaları yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz. Malun bazı yerlerde her markanın satıcı veya servisi olmuyor.

http://klimaforumu.com/konu-klima-tavsiy...0#pid13520

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın

Sad 
kafam çok karıştı çok karışık olmuş listeler yorumlar modeller..öğrenciyim izmir de yaşıyorum hem ısıtma hem soğutma amaçlı klima arıyorum.dairem 20 m2 12000 btu yeter diye düşünüyorum 2000 lira civarı maximum 2500 tl üst sınırında klima arıyorum Mitsubishi SRK35ZMP-S1 model klima alacaktım *****'ün yorumunu gördüm..Hocam ben ne alacağım bu fiyata iyi kaliteli..üst sınırın üzerine çıkma şansım yok.ama kışın ortasında hasta da etmesin ısıtmayıp izmir de -10 ları,-15 leri görüyor artık..mümkünse bilindik marka soruyorum..bakır borulu arıyorum..mitsubishi kesinlikle alınmaz mı ? yahut ne önerirsiniz teşekkür ederim.. Huh Huh

(10/04/2016, 16:57)rashido Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  kafam çok karıştı çok karışık olmuş listeler yorumlar modeller..öğrenciyim izmir de yaşıyorum hem ısıtma hem soğutma amaçlı klima arıyorum.dairem 20 m2 12000 btu yeter diye düşünüyorum 2000 lira civarı maximum 2500 tl üst sınırında klima arıyorum Mitsubishi SRK35ZMP-S1 model klima alacaktım *****'ün yorumunu gördüm..Hocam ben ne alacağım bu fiyata iyi kaliteli..üst sınırın üzerine çıkma şansım yok.ama kışın ortasında hasta da etmesin ısıtmayıp izmir de -10 ları,-15 leri görüyor artık..mümkünse bilindik marka soruyorum..bakır borulu arıyorum..mitsubishi kesinlikle alınmaz mı ? yahut ne önerirsiniz teşekkür ederim.. Huh Huh


Klima tavsiyesi 2016 konusuna geçtik.. Oraya bekleriz.

http://klimaforumu.com/konu-klima-tavsiy...0#pid13520

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın


Konu Kapalı


Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Color Skins

Change Color:

Background Patterns:

Background Images:

Background Header:

Setting Panel

Main Options: