• Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Gösterim Stili Konu Kapalı

klima tavsiyesi
#1
Kullanılacak Yerin Alan (m2): 25m2 (7,3m x 3,3m)
Kullanılacak Yerin Yüksekliği: 2,70
Bölge/Şehir/İlçe:Bursa
Kullanılacak yer Kuzey/Güney /Doğu/Batı: Doğu
Zemin/Ara kat/Çatı kat: Ara Kat
Ev /İş yeri: Ev
Kişi Sayısı: 4 
Ekstra Isı kaynağı:TV
En/Boy/Yükseklik Ölçüsü: 7,3m x 3,3m X 2,70
Tahmini Bütçe:3200

Merhaba. mbirol Bey; Evimde salonda kullanmak amacıyla klima almayı düşünüyorum. Forumdaki soruları, yorumlarınızı ve hemen hemen bütün klima incelemelerini okudum. İnanın kafam daha da karıştı. 
Salonumuz yukarıda ebatlarda belirttiğim gibi dar-uzun bir salon ve tek pencereye sahip. camlar çift çam olmasına rağmen aluminyum olduğundan pekte yalıtımlı sayılmaz. klimayı çoğunlukla soğutmak amacıyla kullanacağız zaman zaman ısıtmak amacıyla kullanabiliriz. 
Montaj ile ilgili uyarılarınızı okuduğumdan dolayı kışın almak istedim ki montaj yoğunluğu fazla olmasın bu yüzden arkadaşların başında durarak montaj ve vakum gibi önemli konularda daha dikkatli olmalarını rica edebileyim. Şimdiden klimayı almadan montajı dert oldu kafama M08 
Marka olarak Lg markasını düşünüyorum ama yukarıda verdiğim bilgilere göre 12000 mi 18000 lik mi daha verimli olur bilemedim çünkü ölçüler tam sınırda gibi görünüyor. Belki arada nadir de olsa çocuk odasını da açabiliriz oda 8m2 ama çok nadir olur bu.
Bütçe de maalesef maksimuma çıkabildim 3200.
Sirius Smart 12000 ya da Arçelik üretimi olsa da Standart Plus 12000-18000  tavsiye edebileceğiniz. İnternetten ya da yardımcı olabilirseniz sizden tavsiye edebileceğiniz bir yerden de alabilirim. Montaj konusu ise Bursa da yorumlardan okuduğum kadariyla facia. Angry  Tavsiyenizi bekliyorum...

#2
https://klimaforumu.com/konu-klima-tavsi...?pid=26126

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın.
Paylaştığın senindir,sakladığın değil (Yunus )

Önemli Konular için tıklayın


Konu Kapalı


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Color Skins

Change Color:

Background Patterns:

Background Images:

Background Header:

Setting Panel

Main Options: